Hivatástudat

Aki ismer az tudja, hogy hivatásomnak érzem tájékoztatni és meggyőzni olvasóimat arról, hogy ne féljenek az online adta lehetőségektől, mert nincs miért! A testalkat-elemzés mellett a színelemzés is ugyanúgy tud működni online is, mint élőben. Ezt már számtalanszor be is bizonyítottam nektek a Facebook oldalamon egy-egy celeb online elemzésével, de itt a blogon is több bejegyzés szól erről. Elolvashatod őket ITT, ITT és ITT. Most viszont hoztam egy újabb valós érvet mellette.

A színelemzés és a pszichológia kapcsolata

Bizonyára sokan tudjátok, hogy tanultam pszichológiát, sőt mi több, a mai napig fejlesztem magam ebben a témában is. Csupán azért, mert érdekel. Ez azt jelenti, hogy legalább annyira közel állnak hozzám a miértek és a mögöttes tartalmak is, mint magának a színelemzésnek a szabályrendszere. Pontosan ezért a dolgok mögé nézés is szerves részét képezi a tanácsadásaimnak – mind a személyes tanácsadások esetében, mind pedig online.

Ezek olyan összefüggések, amiket nem tanítanak sehol. Ezt az egyedülálló módszeremet a pszichológiai és a színelemzéssel kapcsolatos tanulmányaim ötvözéséből alakítottam ki, több mint 3 évnyi gyakorlat (megfigyelések, összefüggések, ráérzések stb.) alapján. Ezért amikor online színelemzésbe kezdek, akkor nem csupán arról van szó, hogy egyetlen kép alapján hozok meg egy sokak által elhamarkodottnak vélt döntést, hanem ennél sokkal, de sokkal többről van szó! Nem kell ezt túlmisztifikálni azzal, hogy a személyes kendőzés az egyetlen módja a színtípus meghatározásának. Ez badarság! Ez színtiszta logika, szabálykövetés, értő figyelés és beleérzés egyvelege!

Így zajlik nálam egy online színelemzés

A hozzám jelentkező ügyfeleknek különböző kérdőíveket kell kitölteniük, azután konkrét utasításokkal ellátott fotókat kell elküldeniük, majd beszélgetünk. Sokat, és sokszor! Irányított kérdéseken keresztül, ahol én már pontosan tudom, hogy mi az, ami releváns számomra, és mi az, ami nem. És higgyétek el, hogy szinte minden elejtett szónak fontos szerepe van, és bizony teljes mértékben beleillik a mindenkori eredménybe. Miért is? Mert ha valaki némi önismerettel is rendelkezik, akkor már ösztönösen érzi, hogy mi az, ami jól áll neki, és mi az, ami nem. Persze ettől függetlenül lehetnek félresiklások vagy tévutak, de ezeket hivatott a színelemzés rendbetenni.

És ha végül az ügyfél elégedetten pásztázza a palettát, ismerősek neki az adott árnyalatok, jó ránéznie vagy nincs benne nagyobb ellenállás; az mindkettőnk számára egyet jelent: hogy a diagnózis helyes!

A megérzésed nem csal

Ja és mégvalami. Bízzatok a megérzéseitekben! Manapság sajnos ezt egyre inkább elnyomjuk magunkban. Nem feltétlenül kell elhinni mindent, amit egy állítólagos “szakember” állít, ha mélyen legbelül Te máshogy érzed. Ez bizony sokszor előfordul a színtanácsadások alkalmával is, és azt hallom tőletek, hogy nem mertek szólni. Ha valami nem stimmel, annak általában oka van, és ne hagyd annyiban a dolgot!

Facebook oldalamon számos olyan valós ember véleményét olvashatod el, akik már kipróbálták nálam az online elemzést. A továbbiakban beszéljenek ők helyettem!

És ha a bejegyzés után kedvet kaptál Te is egy online tanácsadáshoz, akkor nézz körül az online szolgáltatásaim között és keress bátran!