Kapszulagardrób Coaching

Személyre szabott kapszulagardrób összeállítása az alapoktól kezdve egészen a megvalósításig. A kapszulagardrób coaching szolgáltatás az általam kínált szolgáltatások kombinálásából álló csomagot jelent. 

A kapszulagardrób coaching menete

01

Mi az a kapszulagardrób? Kinek való?

Ha eleged van abból, hogy tele a ruhásszekrényed, de úgy érzed még sincs semmid, amit felvehetnél, akkor jó hírem van! Ez a probléma könnyen kiküszöbölhető! Ha Te is szeretnél egy teljes mértékben rád szabott, kevés darabból álló, ugyanakkor nagyon jól kombinálható ruhatárat, akkor ezt bizony neked találták ki! Ha még nem hallottál volna a kapszulagardrób kifejezésről, akkor azt ajánlom először olvasd el ezt a blogbejegyzésemet!

02

Előfeltétel

Ahhoz, hogy össze tudj állítani magadnak egy teljes mértékben rád szabott és tökéletesen funkcionáló ruhatárat, először tisztába kell kerülnöd a saját természetes adottságaiddal, egyéni stílusoddal, ezért elengedhetetlen egy Szín- és stílustanácsadással kezdeni a folyamatot. Ha ezen már túl vagy, akkor állhatsz neki a kapszulagardrób összeállításának.

03

A kapszulagardrób összeállítása

A kapszulagardrób összeállítására kétféle módon keríthetünk sort:

1. Azok, akik szeretnék saját kezükbe venni a megvalósítást, azok letölthetik a Személyre szabott kapszulagardrób – lépésről lépésre eBook-omat.

2. Akik pedig inkább professzionális segítséget kérnének hozzá, azok választhatják a Kapszulagardrób tervezés szolgáltatásomat.

04

Kiegészítő szolgáltatások

Még a kapszulagardrób megtervezése előtt választhatod köztes lépésként a Gardróbrendezést, aminek során megnézzük, hogy mi az, amit fel tudnánk használni hozzá a már meglévő ruháid közül.

Miután pedig elméletben összeállítottuk a kapszulagardróbodat, opcionálisan választható a Vásárlás is, ahol be is szerezhetjük a kívánt darabokat.

Kapszulagardrób coaching

További információk

$

A kapszulagardrób coaching ára egyedi – függ az általad választott szolgáltatásoktól.

$

Két szolgáltatás együttes megrendelése esetén: 10% kedvezmény

$

Három szolgáltatás együttes megrendelése esetén: 15% kedvezmény

$

Négy szolgáltatás együttes megrendelése esetén: 20% kedvezmény

$

Fizetés: előre utalással

Jelentkezz hozzám coachingra az alábbi gombra kattintva vagy kérdés esetén vedd fel velem a kapcsolatot az info@styledbymeshy.com email címen!