Kapszulagardrób eBook

A professzionálisan összeállított eBook segítségével Te magad is könnyedén összeállíthatod a saját kapszulagardróbodat.

01

Mi az a kapszulagardrób? Kinek való?

Ha eleged van abból, hogy tele a ruhásszekrényed, de úgy érzed még sincs semmid, amit felvehetnél, akkor jó hírem van! Ez a probléma könnyen kiküszöbölhető! Ha Te is szeretnél egy teljes mértékben rád szabott, kevés darabból álló, ugyanakkor nagyon jól kombinálható ruhatárat, akkor ezt bizony neked találták ki! Ha még nem hallottál volna a kapszulagardrób kifejezésről, akkor azt ajánlom először olvasd el ezt a blogbejegyzésemet!

02

Előfeltétel

Egy személyre szabott kapszulagardrób kialakításának előfeltétele, hogy tisztában legyél a saját adottságaiddal, vagyis hogy milyen színek, fazonok, illetve stílus az, ami számodra a legelőnyösebb. Így ha esetleg még nem vettél volna részt stílustanácsadáson, akkor azt ajánlom, hogy még a kapszulagardróbod összeállítása előtt ezt tedd meg! Ha szeretnél bejelentkezni hozzám szín- és stílustanácsadásra, akkor azt ITT teheted meg!

03

Mit tartalmaz az eBook?

A 31 oldalas eBook olyan részletes információkat, feladatlapokat és tervezőt tartalmaz, aminek a segítségével lépésről lépésre végigvezetlek az egész folyamaton. Így Te magad is könnyedén összeállítod az áhított kapszulagardróbodat.

04

Extra segítség

Az eBook letöltése után lehetőséged lesz egy zárt Facebook csoporthoz csatlakozni, ahol bármikor kérdezhetsz tőlem vagy csoporttársaidtól, ha esetleg elakadnál valahol a kapszulagardróbod kialakítása közben.

További információk

$

Az eBook ára: 10.000Ft

$

Fizetés: előre utalással

$

A megrendelés után egy digitálisan kiállított számlát fogsz kapni emailben, melynek befizetése után egy linket fogok neked küldeni, ahonnan letölthető lesz az eBook PDF formátumban.

$

Rendeld meg az eBookot az alábbi gombra kattintva vagy kérdés esetén vedd fel velem a kapcsolatot az info@styledbymeshy.com email címen!