Egy kapszulagardrób legyen mindig, minden esetben egyedi és személyre szabott!

Hogy miért is? Elmondom most nektek.

Még mindig elég sokszor találkozom olyanokkal, akiknek nem nyeri el a tetszését az általam posztolt ruhám színe, fazonja, stílusa, vagy akár egy-egy összeállított kapszulagardróbom. Ezzel még nincs is semmi baj. Véleményt lehet bárkinek szabadon formálni (természetesen kultúrált módon). De úgy érzem ezzel egy kicsit félresiklik a lényeg, vagyis az, amit szeretnék nektek átadni: nem is kell neked tetszenie! Bőven elég ha én szeretem és viselem.

Rengeteg féle, szemnek jóleső, akár csak pár neutrális színből álló, minimalista kapszulagardróbbal lehet találkozni az interneten, de túlságosan általánosítva vannak. És ez nem jó. Mivel szín- és stílustanácsadással foglalkozom, ezért ennek egy teljesen új megközelítését szeretném nektek bemutatni.

Kezdjük azzal, hogy egy kizárólag fekete, fehér, szürke és bézs darabokat tartalmazó ruhatár egyszerűen használhatatlan. Mert tudjuk jól, hogy nem létezik olyan ember (vagyis színtípus), akinek ezek a színek mind egyszerre jól állnának. Minden színtípusnak megvannak a saját neutrális színei, amikből válogathat. Teleknek jó lehet a (hó)fehér, fekete és szürke is, de a bézs már nem. Egy tavasz típusnak viszont működhet a bézs, meg akár a fehér is, persze annak is már egy módosított árnyalata csak, a krémfehér vagy vajszín. És így tovább..

Pontosan ezért gondolom azt, hogy egy kapszulagardrób minden esetben személyre szabott kell hogy legyen, ugyanis csakis így tudja teljes mértékben kiszolgálni a viselőjét. Hogy mit is jelent ez? Nézzük tovább!

Ugyanaz a kapszulagardrób biztosan nem fog működni mindenkinek! Ennek oka pedig egész egyszerűen az, hogy különbözőek vagyunk: különböző természeti adottságokkal rendelkezünk, ergo teljesen más színeket szeretünk/vagy állnak jól nekünk; más szabásvonalak, fazonok előnyösek számunkra; más stílussal rendelkezünk; arról nem is beszélve, hogy mindenki más életszakaszban jár vagy más életstílust képvisel.

Ennek következtében pedig kimondhatjuk, hogy a fentiek együttes figyelembevételével tudjuk csak megalkotni a számunkra tökéletes, saját, egyedi, és teljes mértékben minket tükröző kapszulagardróbunkat.

Ha még nem vagy tisztában azzal, hogy milyen színeket, fazonokat, szabásvonalakat érdemes választanod, akkor ezen könnyen segíthetünk egy komplett szín- és stílustanácsadással, amire nálam személyesen és online is van lehetőséged jelentkezni.

A Személyre szabott kapszulagardrób eBook-om segítségével pedig Te magad is könnyedén összeállíthatod a saját kapszulagardróbodat. Ha egyedül esetleg nem boldogulsz, akkor keress bátran és segítek neked ebben!