Kapszulagardrób  workshop

Kiscsoportos tanácsadások Budapesten, Győrben és Balatonfüreden, de igény szerint más helyszínen is vállalok privát szervezésű csoportokat.

A kapszulagardrób alapjai workshop

01

Mi az a kapszulagardrób? Kinek való?

Ha eleged van abból, hogy tele a ruhásszekrényed, de úgy érzed még sincs semmid, amit felvehetnél, akkor jó hírem van! Ez a probléma könnyen kiküszöbölhető! Ha Te is szeretnél egy teljes mértékben rád szabott, kevés darabból álló, ugyanakkor nagyon jól kombinálható ruhatárat, akkor ezt bizony neked találták ki! Ha még nem hallottál volna a kapszulagardrób kifejezésről, akkor azt ajánlom először olvasd el ezt a blogbejegyzésemet!

02

Miről is lesz szó a workshopon?

Egy kapszulagardrób csak akkor fog hosszútávon működni és kifizetődni, ha az minden lehetséges szempontból téged tükröz! Éppen ezért a kialakításának alappillére, vagyis 0. lépése az, hogy tisztába kerülj a saját természetes adottságaiddal, és megtanuld, hogy hogyan hozhatod ki magadból a legtöbbet. A kapszulagardrób alapjai workshop ebben fog segíteni neked.

A kiscsoportos (maximum 5 fős) workshop keretén belül minden résztvevő komplett szín- és testalkat-elemzésen vesz majd részt – mindezt finom falatok, kávé és pezsgő társaságában.

Egy rövid elméleti bevezetés után először megnézzük, hogy melyik évszaktípusba tartozol, vagyis melyek azok az árnyalatok, amelyek kiemelik a természetes szépségedet, azaz fiatalabbnak és egészségesebbnek mutatnak. Ezek után pedig hajszín, illetve sminkelési tanácsokkal látlak el.

Végül pedig megnézzük, hogy milyen testalkattal rendelkezel, és hogy melyek azok a részek, melyeket ajánlatos elrejtened vagy álcáznod, és melyek azok, amiket viszont érdemes kiemelni. Tanácsokkal látlak el a ruha szabását illetően, beszélgetünk a számodra legelőnyösebb mintákról, anyagokról, és szó lesz a megfelelő kiegészítők kiválasztásáról is.

A jelentkezés részletei

$

A helyek száma limitált, ezért kérlek vedd figyelembe, hogy a foglalás a jelentkezések sorrendjében történik!

$

A workshop időtartama: létszámtól függően 4 – 6 óra

$

A workshop ára: 40.000Ft/fő

$

A jelentkezés feltétele: 10.000Ft előleg előre utalása (Ezzel biztosítod magadnak a workshopon való részvételt, és amit meg nem jelenés esetén nem áll módomban visszafizetni.)

$

A workshop minimum 3 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre.

Jelentkezz az alábbi gombra kattintva vagy kérdés esetén vedd fel velem a kapcsolatot az info@styledbymeshy.com email címen!

Egyéb tudnivalók

$

A workshop-ra lehetőség szerint smink nélkül érkezz (vagy le tudod mosni itt a helyszínen is – lemosót biztosítok)!

$

Kérlek hozd magaddal a sminkkészletedet, hogy át tudjuk nézni, a megfelelő színeket használod-e!

$

Illetve 2 ruhadarabot – 1 olyat amit szeretsz, és 1 olyat is, amit megvettél, de valamiért mégsem stimmel. Ez lehet akár kiegészítő is.

$

A workshop alatt lehetőséged lesz különböző ruhadarabokat, kiegészítőket is próbálgatni.

$

A workshop végén minden résztvevő kap egy színtípusának megfelelő digitális szín-, és sminkpalettát, amely segítséget fog nyújtani majd a későbbiekben a ruha- és sminktermékek vásárlásánál.

$

Ezen felül opcionálisan színlegyező vagy mini színkártya vásárlásra is lesz lehetőség.

Legközelebbi időpontok:

2024. június 15. (szombat) 9 óra – Győr

Ők már jártak nálam workshopon

“A februári workshopon vettem részt, csak azt bánom, hogy nem korábban.Azóta jobban figyelek rá milyen stílusú és színű ruhákat hordok. Meshy javaslatára a hajszínemen is változtattam már, szerintem is előnyösen. Ezúton is köszönöm a sok hasznos tanácsot! Akinek csak tudom ajánlom, hogy vegyen részt egy ilyen programon!”

Éva

“Nemrég szín és stílus workshop-on vettem részt Meshy-nél, a délelőtt nagyon jó hangulatban zajlott. Meshy igazán figyelmes, kedves, szakmailag felkészült stylist. Abszolút megvalósítható tanácsokkal lettem gazdagabb. Szívből ajánlom mindenkinek.”

Anett

“Már nagyon rég óta szerettem volna megtudni szín- és alkattípusomat, ehhez tökéletes választás volt Meshy szín- és stílus workshopja. Remek hangulat, kedves, segítőkész, felkészült stylist. Csak ajánlani tudom!”

Bea