Szín- és stílustanácsadás

Személyre szabott szín- és stílustanácsadás a legújabb és legmodernebb eszközökkel – személyesen és online.

Személyesen
(Budapesten, Győrben és Balatonfüreden)

01

Tudnivalók

Egy rövid elméleti bevezető után először több mint 100 különböző árnyalatú színkendő segítségével megnézzük, hogy melyik évszaktípusba tartozol, vagyis hogy melyek azok az árnyalatok, amelyek kiemelik természetes szépségedet, azaz fiatalabbnak és egészségesebbnek mutatnak. Ezek után hajszín-, illetve sminkszín választással kapcsolatos tanácsokkal látlak el.

A találkozónk során azt is megtanulhatod, hogy a Te arcformádhoz milyen frizurák illenek, illetve tanácsokkal látlak majd el azzal kapcsolatban, hogy mire ügyelj a szemüveg és napszemüveg kiválasztásában.

Végül pedig megnézzük, hogy milyen testalkattal rendelkezel, és hogy melyek azok a részek, melyeket ajánlatos elrejtened vagy álcáznod, és melyek azok, amiket viszont érdemes kiemelni. Tanácsokkal látlak el a ruha szabását illetően, beszélgetünk a számodra legelőnyösebb mintákról, anyagokról, és szó lesz a megfelelő kiegészítők kiválasztásáról is.

A stílustanácsadás utolsó része a saját, egyedi stílusod megtalálásáról fog szólni.

02

Egyéb információk

$

A tanácsadásra lehetőség szerint smink nélkül érkezz (vagy le tudod mosni itt a helyszínen is – lemosót biztosítok)!

$

Kérlek hozdd magaddal a sminkkészletedet, hogy át tudjuk nézni, a megfelelő színeket használod-e!

$

Illetve 2 ruhadarabot – 1 olyat amit szeretsz, és 1 olyat is, amit megvettél, de valamiért mégsem stimmel! Ez lehet akár kiegészítő is.

$

A tanácsadás végén kapsz egy színtípusodnak megfelelő digitális színpalettát és egy sminkpalettát.

$

Ezen felül lehetőséged lesz a helyszínen színlegyezőt vagy mini színkártyát is pluszban vásárolni.

$

Az egyéni tanácsadáson résztvevőknek jár egy ún. Stíluskalauz, amelyet a tanácsadás utáni 7-10 napban fogok neked emailben elküldeni, és ami tartalmazni fogja mindazokat a tanácsokat, amelyek elhangzottak a találkozónk során.

03

Árak

 • Egyéni szín- és stílustanácsadás: 60.000Ft
 • Páros szín- és stílustanácsadás: 45.000Ft/fő
 • Privát kiscsoportos (3-5 fős) szín- és stílustanácsadás: 40.000Ft/fő
 • Egyéni stílustanácsadás (színtanácsadás nélkül): 30.000Ft
 • Hétvégi/ünnepnapi felár egyéni és páros tanácsadás esetén: +10.000Ft
 • Fizetés: helyben készpénzben vagy utalással

Online
(bárhonnan elérhető szolgáltatás)

01

Tudnivalók

Ha nincs lehetőség arra, hogy személyesen találkozzunk, akkor választhatod az online szín- és stílustanácsadást is. Ebben az esetben a szín- és stíluselemzésedet előre fogom neked elkészíteni, aminek eredményét egy videóbeszélgetés során beszéljük át. 

Megtanulhatod, hogy melyek azok az árnyalatok, amelyek kiemelik természetes szépségedet, azaz fiatalabbnak és egészségesebbnek mutatnak. Ezek után hajszín-, illetve sminkszín választással kapcsolatos tanácsokkal látlak el.

Átbeszéljük azt is, hogy a Te arcformádhoz milyen frizurák, szemüveg formák, illetve ékszerek illenek.

Végül pedig megnézzük, hogy milyen testalkattal rendelkezel, és hogy melyek azok a részek, melyeket ajánlatos elrejtened vagy álcáznod, és melyek azok, amiket viszont érdemes kiemelni. Tanácsokkal látlak el a ruha szabását illetően, beszélgetünk a számodra legelőnyösebb mintákról, anyagokról, és szó lesz a megfelelő kiegészítők kiválasztásáról is.

A stílustanácsadás utolsó része a saját, egyedi stílusod megtalálásáról fog szólni.

02

Egyéb információk

$

Az online szín- és stíluselemzéshez szükségem lesz rólad fényképekre, és kérdőíveket is ki kell majd töltened.

$

A tanácsadás végén kapsz egy színtípusodnak megfelelő digitális színpalettát és egy sminkpalettát.

$

Ezen felül lehetőséged lesz színlegyezőt vagy mini színkártyát rendelni.

$

Ebben az esetben is jár az ún. Stíluskalauz, amelyet a tanácsadás utáni 7-10 napban fogok neked emailben elküldeni, és ami tartalmazni fogja mindazokat a tanácsokat, és még többet, mint amelyek elhangzottak a találkozónk során.

$

Ha valamilyen oknál fogva a viedóbeszélgetést sem tudjuk megoldani, akkor van lehetőséged csak az írásos elemzést kérni. Ebben az esetben ezt a Stíluskalauzt 5-10 munkanapon belül fogom neked emailben elküldeni. Természetesen a felmerült kérdésekre ez esetben is szívesen válaszolok.

03

Árak

 • Online szín- és stílustanácsadás: 60.000Ft
 • Online szín- és stíluselemzés: 40.000Ft
 • Online stílustanácsadás (színtanácsadás nélkül): 25.000Ft
 • Hétvégi/ünnepnapi felár: +10.000Ft
 • Fizetés: előre utalással

Jelentkezz az alábbi gombra kattintva vagy kérdés esetén vedd fel velem
a kapcsolatot az info@styledbymeshy.com email címen!

Ők már jártak nálam tanácsadáson

“Online szín- és stílustanácsadáson vettem részt Mesinél. Fantasztikus élmény volt. A profizmusa, kedvessége, türelme lenyűgözött. Egy ideje beleástam már magam a témába, de még így is rengeteg új dolgot tanultam. Minden kérdésemre választ kaptam. Az évek alatt vásárolt, felhalmozott, nem hordott ruháim nagy részőtől végre megszabadulok, és Mesi segítségével magabiztosan ki tudom alakítani a rég vágyott kapszulagardróbomat. Amit aztán hosszú távon ki tudok majd használni/variálni. Hajviselet, smink, ékszerek, kiegészítők, cipők, általános szabályok… minden szóba került. Alig várom, hogy a színkártyáim is megérkezzenek.”

Enikö

“Szeretettel ajánlom Meshyt! Nem tudtam a színtípusomat, de még az alkatommal sem voltam tisztában. Meshy kedvesen, lépésről lépésre biztos szakértelemmel vezetett bele a titkokba. A megbeszélteket egy szépen összegyűjtött pdf-ben meg is kaptam. És azóta is kapcsolatban vagyunk, lassan változom. És alig várom a tavaszt, az én évszakomat, hogy belelendüljek az új ruhatár összeállításába! És remélem Meshy ebben is segít!”

Anett

“Eredetileg egy online tanácsadásra jelentkeztem volna Emeséhez, de végül sikerült összehoznunk egy személyes találkozót, ami nagyon kellemes, baráti hangulatban telt. A kendős színtípus-meghatározás után kielemeztük az alkatomat és arcformámat is, így komplett stílustanácsadásban részesültem. Ezek alapján már tudom, hogy melyik színeket kerüljem el, ill. jövőbeni vásárlásaim során új színekkel is megbarátkozhatom. Köszönöm!”

Éva

“Meshy karácsonyi nyereményjátékát édesanyámnak köszönhetően én nyerhettem meg, aminél jobb dolog nem is történhetett volna velem. Nem csak azt tudtam meg, hogy milyen színek állnak jól nekem, hanem az alakomnak és stílusomnak megfelelő öltözködési és sminktippeket is kaptam. Bátran ajánlom mindenkinek.” 

Viktória

“Online konzultáción vettem részt Mesinél, aki profin tanította meg nekem az alapokat. Hálás vagyok, hogy részt vehettem ezen a videós beszélgetésen, melynek középpontjában én álltam, Mesi pedig hasznos tippekkel, tanácsokkal látott el. Szerintem ezek a tanácsok életem végéig elkísérnek majd. Mivel ez már egy hónapja történt, az eredményét is látom: azóta lecseréltem a hajszínem és a ruhatáram nagy része is a SoftSummer színeiben pompázik a korábbi feketék helyett, és szinte naponta zsebelem be a dicséreteket.”

Anikó

“Nagyon örülok, hogy megismertem Meshyt, eredetileg egy fotózáshoz kértem segítséget és nem bántam meg, hogy végül egy teljeskörű Online szín- és stílustanácsadás lett belőle. Szinte pillanatok alatt eltelt a két óra. Élveztem minden percét, Meshy nagyon hasznos tanácsokkal látott el. Volt, amiben megerősített és volt, amire rávilagított, hogy mit hogyan kellene. Olyan színeket ajánlott sminkben, amit eszembe nem jutott volna kipróbálni:) S persze mondanom sem kell, hogy a fotózásom is nagyon jól sikerült!”

Kate