Ismerj meg

A nevem Puhala Emese (Meshy), stílustanácsadó és kapszulagardrób coach vagyok, valamint a Styled by Meshy megálmodója, a tudatos ruhatárak és kapszulagardróbok specialistája.

Puhala Emese Meshy

Hiszem azt, hogy minden ember különleges és egyedi úgy, ahogy van. Minden erősségével és gyengeségével együtt. Sokfélék vagyunk, sokféle háttérrel, és pontosan ettől színes a világ. Célom, hogy segítsek a hozzám fordulóknak elsősorban megtalálni, majd elfogadni saját magukat, végül pedig kialakítani számukra egy olyan kevés ruhadarabból álló, ugyanakkor tökéletesen funkcionáló ruhatárat, amely teljes mértékben őket tükrözi és szolgálja. Így az öltözködés többé már nem kín, hanem egy örömforrás, azaz az önkifejezésük egyik eszköze lesz számukra.

Többször éltem külföldön, ami úgy gondolom, hogy a személyiségem és az érdeklődésem mellett nagyban hozzájárult ahhoz, hogy egy kicsit más perspektívába helyezzem az értékrendemet.

Évekkel ezelőtt egy angol nyelvű online divatmagazint indítottam, ahol számos írom volt a világ különböző területeiről, viszont nem sokkal az indulás után rá kellett jönnöm arra, hogy a divat helyett sokkal inkább az egyéni stílus kialakítása az, ami engem mindig is jobban érdekelt. Így vágtam bele a stílustanácsadásba.

Pszichológiai és stílustanácsadói tanulmányaimat külföldön végeztem, ebből adódóan én kicsit másképp dolgozom mint itthoni szakmabeli társaim. Egyrészt azért, mert a tanácsadásaim során vegyítem ezt a két területet, másrészt pedig azért, mert óriási áldásnak tartom a technika fejlődését, és ennek következtében a modern módszerek, eszközök és nem utolsó sorban az internet megjelenését.

Több éves szín- és stílustanácsadói tapasztalatom mellett 3 éve kezdtem a tudatos ruhatár témájával fókuszáltabban foglalkozni, ezen belül is kapszulagardróbok összeállítására specializálódni – a tudatos vásárlás, a fenntarthatóság és a minimalizmus jegyében.

És a sok pozitív visszajelzésből ítélve, úgy érzem végre megtaláltam benne az én utamat, hivatásomat.

Saját meggyőződésem mellett az ügyfeleim tapasztalatai is azt bizonyítják, hogy olyan életminőség-javító információk birtokában vagyok, amit szeretnék minél több emberhez eljuttatni. Így folyamatosan azon dolgozom, hogy a szolgáltatásaim egyre több mindenki számára elérhetőek legyenek. Éppen ezért vezettem be online szolgáltatásaimat is a személyesek mellett; vállalok angol nyelvű ügyfeleket is; és ugyanez az árképzésemnél is mindig elsődleges szempont.

Puhala Emese Meshy

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bátran!

Ha pedig bármilyen kérdésed merülne fel, írj az info@styledbymeshy.com email címre!

Szívesen látlak a Facebook vagy Instagram oldalamon is, ahol követheted a virtuális kapszulagardrób naplómat, illetve naponta friss stílustippekkel, inspirációkkal is jelentkezem.

Üdvözlettel,

Meshy