Arra gondoltam, hogy időnként összegyűjtöm a Facebook és Instagram oldalaimon megosztott napi összeállításaimat egy-egy gyűjtőposztban, melyeket a 30 darabos nyári kapszulagardróbomból állítottam össze.

Ha még nem olvastad volna, hogy hogyan állítottam ezt össze, illetve hogy pontosan mit is tartalmaz az én nyári kapszulagardróbom, amiből egész nyáron öltözködök, akkor ITT megteheted.

Első körben 6 különböző szettet hoztam nektek.

1. szett

Ezt a változatot egy hétvégi játszóterezős-ebédelős programhoz választottam. Meleg volt, de még nem az a nagy hőség. Ez a bézs színű palazzo nadrág tavalyi szerzemény, amit most is pont ugyanúgy szeretek. Lenge fazon, magasított derékkal. Ezúttal a fehér ujj nélküli gombos lenvászon blúzommal párosítottam, de most kivételesen nem betűrve, hanem lazán, kiengedve viseltem. A hátizsákba pedig bőven belefért minden, amire a félnapi kiruccanásunk során szükségünk volt.

2. szett

Fázós létem ellenére amikor beüt a hőség, már én is sokkal szívesebben bújok bele ujjatlan felsőkbe, mint például ebbe a rozsdabarna kötött trikóba. Hozzá a fehér culotte farmeremet választottam, amit barna és arany kiegészítőkkel dobtam fel.

3. szett

Ezúttal ismét a bézs színű lenvászon palazzo nadrághoz nyúltam, amihez egy barna rövidujjú len pólót és egy sárga espadrilles-t választottam. Tökéletesen passzol hozzá a fonott kerek táskám, és hogy a sárga szín mégegyszer visszaköszönjön a szettemben, a hajamba kötöttem egy sárga-fehér csíkos kendőt is.

4. szett

Ez a szintén melegebb időre való hamvaszöld színű, vékony anyagú, szellős paperbag rövidnadrág a legkellemesebb viseletnek bizonyult. A konszolidált hossza pedig még városi viseletként is bőven megállja a helyét. Ehhez a fehér színű ujj nélküli lenvászon ingemet választottam, barna bőrpapuccsal és a hátizsákommal.

5. szett

Ennek a szettnek a főszereplője ez a nagyon kényelmes midi fazonú szürkésbézs lenvászon ujjatlan ruha, amihez egyszerűen csak fonott kiegészítőket (fülbevaló, papucs és táska) választottam.

6. szett

Ennek a szettnek a kiindulópontja ez a már legalább 5 éves (de azóta is töretlenül kedvenc) Madeira mintás felsőmre esett, amihez egy olívazöld lenvászon nadrágot viseltem, a barna bőrpapucsommal, mindezt pedig fonott fülbevalóval és táskával egészítettem ki.

A nadrág viszonylag új, amire már nagyon régóta vágytam, és amit a legutóbbi Glamour napokon vettem kedvezményesen. Végül annyira jól sikerült alapdarab lett belőle, hogy úgy döntöttem kiegészítem vele a nyári kapszulagardróbomat.

Ha kíváncsi vagy a többi szettemre is, kövess engem a Facebook-on és/vagy az Instagram oldalamon, de nemsokára jövök a következő csomaggal is.

————————————————————————————————————————————————–

Ha pedig Te is kedvet kaptál egy kapszulagardróbhoz, és szeretnél professzionális segítséget kérni ennek összeállításához, akkor két lehetőséget is tudok ajánlani:

  1. Ha úgy érzed, szívesen belevágnál egyedül, de szükséged lenne egy irányított, amolyan feladatlap-szerű kalauzra, ami lépésről lépésre végigvezet téged a megvalósítás útján, akkor töltsd le a SZEMÉLYRE SZABOTT KAPSZULAGARDRÓB – LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE című eBook-omat!
  2. Ha pedig inkább rám bíznád az egész folyamatot, akkor jelentkezz a KAPSZULAGARDRÓB COACHING nevű szolgáltatásomra, ahol a megvalósítás módját teljes mértékben a Te igényeidre fogjuk szabni!