Még mielőtt bemutatnám nektek a lassan aktuális őszi kapszulagardróbomat, arra gondoltam, hogy hozok egy újabb összeállítást a nyári kapszulagardrób szettekről (az első részt itt találjátok), utána pedig összegezném az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat.

Nyári kapszulagardrób szettek

Íme a további 6 összeállításom:

7. szett

Azt hiszem ez az összeállítás tavaly óta rendületlenül az egyik kedvencem. Azóta a hófehér skinny farmeremet lecseréltem erre a krémfehér és kicsit szakadt változatra. A kimono nemcsak nekem, hanem úgy látom nektek is nagyon tetszik. Akárhányszor viselem, mindenkinek megakad rajta a szeme. Itt egy sötét olíva színű trikóval viseltem, a szintén nagy kedvenc barna bőr papucsommal.

Egyébként előszeretettel veszem fel a strandon is vagy tengerparton, fürdőruha fölé. Nagyon kellemes, lenge pamut anyagból készült, így egyáltalán nem érzem fullasztónak a legnagyobb melegben sem.

8. szett

Nagy sikert aratott nálatok ez a sárga-fehér szettem is. Nem viselek túl sűrűn már rövidnadrágot, de ezt a magasított derekú fehér paperbag nadrágot sokszor elővettem most nyáron is. Igazán üde nyári kombináció lett egy kis sárgával párosítva. Nem is tudom miért csak nyáron hordok sárgát..

9. szett

Ez a szett már ismerős lehet korábbról. Most annyit változtattam rajta, hogy tettem a derekamra egy vastagabb fonott barna övet. Így láthatóvá tettem a derekamat, ami egy kicsit elegánsabbá tette az öltözék jellegét.

10. szett

Ha ki kéne választanom a kedvencemet az összes lehetséges változat közül, akkor biztosan erre szavaznék. Tetszik, hogy nincs benne semmi csavar, egyszerű, csinos és kényelmes is. A Facebook-on és Instagram-on is említettem, hogy a szett még egy 7 órás Personal Shopping alkalmával is jelesen vizsgázott.

11. szett

Ez volt az egyetlen választásom, ami egy kicsit kimozgatott a komfortzónámból. Történetesen az öv volt az, amit legközelebb már nem biztos hogy ugyanígy viselnék, de ettől eltekintve szerettem. Talán a nadrág eredeti, saját anyagából készült öve jobb választás lett volna.

12. szett

Na jó, lehet hogy inkább felülírnám az előbbieket. Ez a szett is nagyon-nagyon közel áll a szívemhez, sőt, lehet hogy vetekedik is a 10-es számúval.. Mindig is szerettem a tetőtől-talpig fehér összeállításokat, de ez a kombináció eddig még nem jutott eszembe. De milyen jó is, hogy minden egyes darabja benne volt a kapszulagardróbomban! Ezért is olyan egyszerű alapdarabokból öltözködni. A barna és arany kiegészítők pedig a jól bevált módon tökéletesen feldobják az egész összeállítást. Egyszerűen imádtam minden részletét!

Összegzés a nyári kapszulagardrób tapasztalatairól

Természetesen a 30 darabos nyári kapszulagardróbomból nem csak a bemutatott 12 összeállítást viseltem, csupán ennyit sikerült megörökítenem. Egész nyáron nagyjából ezekből a darabokból öltözködtem. Azért nagyjából, mert időközben egy-két darabot azért változtattam, és volt olyan is, amit a ruhatár összeállítása után szereztem be. Ilyen volt például a zöld rövidnadrág. Eredetileg a tavaly vásárolt darabot tettem bele, de idén már kicsit rövidnek bizonyult, ezért azt lecseréltem egy hangyányit hosszabb, halványabb zöldre. A másik a zöld lenvászon hosszú nadrágom volt, ami szintén újként került bele. És egy kicsit bevallom csaltam is, mert fehér nadrágból nemcsak a culotte változatot viseltem, hanem időnként a tavaszi gardróbomból a szakadt skinny változatot is elővettem.

Végeredményben a nyári kapszulagardrób szinte minden darabját viseltem valamilyen formában. A sárga ruhámat még egy esküvőre is kiválasztottam, az arany lapostalpú szandálommal (amikor már kénytelen voltam a magasarkúmat levenni) és a barna crossbody táskámmal. Erről sajnos egyelőre nincs fotóm, de elképzelhető, hogy lesz, ha igen, mindenképpen megmutatom majd nektek.

Amit nem viseltem

A fonott kalapom meg a sárga virágmintás fejkendőm voltak egyedül azok, amiket most egy kissé hanyagolnom kellett. Általában ezeket inkább tengerparti nyaralások alkalmával vetem be, ami most ugye sajnálatos módon elmaradt.

Amit még beletettem volna

Viszont amivel így utólag kiegészítettem volna a készletet, az a fehér Madeira mintás hosszú ruhám, amit a Chicwish-ről rendeltem, és ami szintén időközben érkezett meg. Nagyon régóta kerestem egy igazi nyári fehér ruhát, és végre meg is találtam. Igazán különleges darab. Biztosan rengeteget fogom hordani a következő években is.

Szóval levonva a hosszútávú következtetéseket, nyugodt szívvel mondhatom, hogy egészen jól sikerült összeválogatnom azt a 30 kulcsfontosságú ruhadarabot, amit aztán több mint 3 hónapon át vígan variáltam.

Mostanra viszont eljutottam odáig, hogy lélekben már készen állok egy új évszakra, és ebből kifolyólag egy “új” ruhatár összeállítására, amit nemsokára veletek is meg fogok itt osztani egy blogbejegyzésben.

————————————————————————————————————————————————–

De addig is, ha szeretnél professzionális segítséget kérni a kapszulagardróbod összeállításához, akkor két lehetőséget is tudok ajánlani:

  1. Ha úgy érzed, szívesen belevágnál egyedül, de szükséged lenne egy irányított, amolyan feladatlap-szerű kalauzra, ami lépésről lépésre végigvezet téged a megvalósítás útján, akkor töltsd le a SZEMÉLYRE SZABOTT KAPSZULAGARDRÓB – LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE című eBook-omat!
  2. Ha pedig inkább rám bíznád az egész folyamatot, akkor jelentkezz a KAPSZULAGARDRÓB COACHING nevű szolgáltatásomra, ahol a megvalósítás módját teljes mértékben a Te igényeidre fogjuk szabni!