Sokszor hallom anyuka ügyfeleimtől, hogy a legnagyobb problémát számukra a terhesség utáni plusz kilók elrejtése okozza. Ez számomra se ismeretlen téma, ugyanis pocakosságom idején közel 20kg túlsúlyt szedtem fel, és bizony nem kis időbe telt visszanyerni a szülés előtti alakomat. Mivel szoptattam kislányomat, a diéta szóba sem kerülhetett, így rögtön egy kis optikai tuninghoz folyamodtam, ami higyjétek el, működik! Szóval nem kell rögtön kétségbe esni, szerencsére számos megoldás létezik erre a problémára, amivel akár 5-8kg-ot is lefaraghatsz! Nézzünk ezek közül egy párat:

 

Felsők

Kezdjük a sort rögtön a felsőkkel. Első megoldásként válassz egy lágyesésű, nem testre feszülő darabot, amit tűrj be bátran a nadrágodba vagy szoknyádba, és kicsit húzd ki, hogy ne látszódjon alatta a hasad. Még ha van is rajtad felesleg, ne felejtsd el kiemelni a derekad, mert attól sokkal nőiesebbnek fog hatni az egész megjelenésed!

 

 

 

Kabátok

Egy újabb egyszerű, de nagyszerű ötlet a bőrdzseki, farmerdzseki vagy blézer viselése, ami egyrészt 3 hosszúkás részre osztja a felsőtested – és mint tudjuk, a függőleges vonalak mind nyújtanak, karcsúbbnak mutatnak optikailag -, másrészt pedig olyat válassz, ami hátul gyönyörűen eltakarja az ún. úszógumis területet. Hasonlóan jó megoldás egy poncsó, vagy egy nagyobb sál is, amit vess a válladra, és dobd fel egy övvel. Így látszódni fog a derekad, de a pocak rejtve marad a nagy anyag alatt.

 

 

 

Minták

A mintákkal tökéletesen lehet álcázni, és kiemelni, ezért nagyon fontos tudni azt, hogy melyek előnyösek számodra, és melyek nem. Mint ahogyan említettem fentebb, erre a függőleges és átlós csíkok, ráncok tehát tökéletes megoldást nyújthatnak, ugyanis ezek mind elterelik a hangsúlyt arról a fránya pocakról.

 

 

 

Alakformáló fehérneműk

Azt gondolom ez a legalapvetőbb, és leggyorsabb megoldás arra, ha szeretnénk magunkat pillanatok alatt jó formába hozni. Válassz egy alakformáló alsót vagy akár harisnyát, ami szépen összefog és ennek következtében rögtön 2 mérettel kisebbnek fogsz tűnni.

 

 

Figyelemelterelés

Utolsó megoldásként pedig a különböző figyelemelterelésekre ösztönöznélek titeket. Ennek a módszernek az a célja, hogy a problémás területről elvezessük a fókuszt máshova, így a tekintet automatikusan oda terelődik. Ez pedig lehet egy érdekes vállmegoldás a blézeren; egy statement nyaklánc a nyakadba; vagy akár egy színben hozzád passzoló, de élénk, vagy meghökkentő színű rúzs, vagy magassarkú cipő.

 

 

Szóval kísérletezésre fel, de ha esetleg elakadnál, vagy csak szeretnéd tudni, hogy neked, személyre szabottan milyen színek és fazonok előnyösek, akkor keress meg, és segítek! A szolgáltatásaimról bővebben ITT olvashatsz.

Várlak szeretettel!