Szinte naponta találkozok posztokkal ilyen-olyan oldalakon, csoportokban, ahol még mindig egyöntetűen “okosítanak” arról, hogy bizony a színelemzés csakis személyesen és csakis kendőkkel lehetséges. És én továbbra is szeretnélek titeket arra bíztatni, hogy kicsit változtassunk ezen az elavult gondolkodáson, ugyanis ez nem így van! Évek óta megtalálható az online színelemzés a szolgáltatásaim között, több változatban is. És napról napra egyre többen élnek is a lehetőséggel. Ha szeretnéd elolvasni másoknak milyen tapasztalatai voltak az online (vagy akár a személyes) tanácsadásaimmal kapcsolatban, akkor azt a Facebook oldalamon megteheted.

Mire jó a színelemzés?

Azoknak, akik nem annyira jártasak még a témában, elmondanám, hogy a színelemzés célja, hogy megtaláljuk mindenki számára a saját természetes színeivel HARMONIZÁLÓ színeket/árnyalatokat. Vagyis az nem jó, ha tőled teljesen elütnek, de az se, ha sápasztanak, vagy éppen elvesznek rajtad.

Játék a színekkel – egy online színelemzés bemutatása

Nos, akkor most játsszunk egy kicsit! Adott volt egy digitális kép (ami engem ábrázol), és amihez csupán egy kis technikai vívmányt hívtam segítségül. És sehol egy kendő! Ugye milyen hihetetlen..?

Szóval nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy szerintetek melyik smink a nekem való? Melyik képen a legharmonikusabb az összhatás? Ti látjátok a különbséget a négy alternatíva között?

Természetesen azért egy online elemzés ennél sokkal összetettebb és hosszadalmasabb dolog. A fenti példával szerettem volna érzékeltetni számotokra, hogy ez igenis tud működni! Itt a bizonyíték! Attól függetlenül, hogy nem látjuk egy árnyalat hatásának következményeként azt a bizonyos instant változást/hatást az arcon a különböző árnyalatok hatására, a lényeg szerintem látszik így is.

A megfejtés

A “megfejtést” és a magyarázatot a Facebook oldalamon találjátok. De annyit már most megsúghatok, hogy bizony a szavazók többsége helyesen válaszolt. Ez pedig egyértelműen bizonyítja azt, hogy ti laikusként is látjátok a különbségeket.

 

És ha ezek után mégis kedvet kaptatok egy online tanácsadáshoz, akkor ITT tudjátok megnézni az online szolgáltatásaim pontos leírásait, és ITT tudtok bejelentkezni hozzám!

Várlak szeretettel!