Az utóbbi években én is teszek “újévi fogadalmakat”. Illetve hogy pontosítsak, ezeket inkább apróbb éves céloknak hívom. Mind a vállakozásomat, mind a magánéletemet illetően. Minden év elején megfogalmazom, majd év végén összegzem őket.
 
Nem szoktam szigorúan ragaszkodni az elképzeléseimhez, és legfőképpen nem ostorozom magam, ha nem sikerült mindent teljesíteni a listáról, viszont nagyon érdekes látni azt, hogy honnan indultam év elején, és merre tartok most egy év után. Mi az, amit ténylegesen meg tudtam valósítani, és mi az, amit nem. Mi az, amit sikerült elérnem, mi az, amit csak részben, és mi az, ami azóta irrelevánssá vált – mert hogy ilyen is van, és ez szerintem teljesen oké. Mi magunk is állandóan változunk, és ezzel egyidőben a céljaink is.
 
Tegnap egy rövid összegzést tartottam a tavalyi év tanácsadásainak összetételéről. És ugyan ezeket a célokat ténylegesen nem vetettem papírra, rendkívül büszke vagyok az elért eredményekre, különösen az alábbi kettőre:
 
Büszkén számolhatok be nektek arról, hogy a személyes és online tanácsadásaim aránya nagyban változott az előző évekhez képest. A tavalyi évben közel annyian kerestetek meg online, mint személyesen!
Ezekből a számokból és a rengeteg pozitív visszajelzésből kiindulva egyértelmű számomra, hogy igenis van létjogosultsága az online tanácsadásoknak, és ti is egyre nyitottabbak vagytok erre a lehetőségre.
Én pedig továbbra is azon leszek, hogy tovább népszerűsítsem őket.
 
A másik nagy eredmény, amit mindenképpen szeretnék kiemelni az az, hogy hihetetlen nagy népszerűségnek örvend a tavaly bevezetett, Kapszulagardrób Tervezés névre keresztelt szolgáltatásom. Bíztam benne, hogy hasznosnak találjátok majd, de a megkeresések száma egyértelműen felülmúlta az elvárásaimat. Örülök, hogy egyre többetek indul el a tudatos ruhatár kialakításának útján!
 
Úgy tűnik ennek a bejegyzésnek a végére pedig már meg is fogalmaztam az idei új célkitűzéseimet. Mégpedig azt, hogy a fentieknek megfelelően fogom tovább építeni ezt a kis közösséget – nektek és értetek!
 
Hálásan köszönöm, hogy itt vagytok velem, támogattok, és értéket láttok a munkámban! Nélkületek biztosan nem tartanék most itt!
 
Kívánok mindannyiunknak egy lehetőségekkel és élményekkel teli, boldog új évet!